22 Nisan 2015 Çarşamba

Ermeniden Çok Ermeni Olanlar...

Senan Kazımoğlu
senan@turkata.com

Son zamanlar Türkiyede bir Ermeni sevgisidir ki baş alıp gidiyor. Dün Avrupa Parlamentosunda IŞİD konulu bir rapor tartışılırken söz alan Ermenistan milletvekili "Osmanlı'nın Ermenilere yaptığı soykırım gibi IŞİD de hristiyanlara soykırım gerçekleştiriyor" diyerek 1 dakikalık saygı duruşu istedi. Ermenistan'ın talebi kabul edildi ve CHP'li Gülsüm Bilgehan Toker ile HDP'li Nazmi Gür de kuruldakiler ile ayağa kalktı. Bu ihanete Azerbaycan milletvekilleri "Size küfredenleri alkışlıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Burada ilk dokunacağım konu Ermeni kurnazlığıdır. Avrupaya medeniyet getiren Osmanlını terörist IŞİD”le aynı göstererek algı operasyonu yapıyorlar. Dikkat edin, burada Ermeni değil hristiyan dediler. Bununla hristiyan taassubu yaratmaya çalışıyorlar. Elbette Haçlı batı hristiyanı destekleyecek. Bunu biz Hocalıda da görüyoruz . Hocalı hakkında yaptığımız bütün başvuruları reddediyor batı. Madem o kadar dürüstsünüz Türk hükumetinin defalarca “gelin arşivlerimizi açalım, ortak komisyonda tartışalım bunları” dediği halde Ermeniler bunu her defasında reddediyor. Çünki o zaman gerçekte kimin kime soykırım yaptığı ortaya çıkacak. Zira Ermenistan devlet olarak bu yalanın üzerine inşa edildi.
Gelelim IŞİD konusa. IŞİD Orta Doğuda hristiyanları değil müslümanları katlediyor. Savaş müslüman toprağında müslümanlara karşı yapılıyor. Zaten IŞİD”in bir Batı projesi olduğunu sagır sultan bile duydu.
Aslında burada şaşılacak bir şey yok. Ermeni Ermeniliğini yapıyor her zaman. Ya sana ne oluyor ey CHP ve HDP??? Siz Ermenistanın mı temsilcisisiniz yoksa Türkiyenin mi?
Hemen her ihanetde baş rolunu oynayan CHP yine de şaşırtmadı. Zaten daha öncede biz bunu Hrant Dinkin ölüm yıldönümünde açılan soykırım pankartında görmüştük. CHP her zaman bu devletin, bu milletin baş düşmanı oldu. Hala da öyle.
Ermenilerin mi, yoksa Kürtlerin mi temsilcisi olduğu belli olmayan HDP desen, ayni zihniyyet. CHP Türkler için neyse, kardeşi HDP'de Kürtler için odur. Eğer siz gerçek Kürt olsaydiniz, 1915'de Ermeniler, Türkten çok Kürt katletdiler. Yani siz Ermenistandan değil Türkiyeden taraf olmalıydınız. Tabi eğer Ermeni dönmesi olmasaydınız...
Demirtaşın seçim vaddi'ne bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlardınız. Zira Demirtaşın seçim vadd'leri “Ermeni soykımını tanımak, Ermenistanla sınırı açmak.” Sanirsaniz demiyorum zira HDP, Kürt değil Ermeni partisidir.
İnşallah bunlara gereken cevabı, Kürt kardeşlerimiz, 7 Haziran'da sandığa gömerek verecektir. Çunki bunlar Ermeniden çok Ermeni olanlardır...