13 Ekim 2016 Perşembe

Haçlı Batının Şirin Yüzü: Demokrasi

Senan Kazımoğlu
senan@turkata.com

4 aylık aradan sonra Değerli Hocam Azad Dedeyev’in değimiyle Sadırdan Satıra BİSMİLLAH diyorum. Ama hatalarım kusurlarım olursa beni mazur görün uzun zamandır yazamadın.
 Mustafa Polat Hocanın dediği gibi “Tatile çıksanız da her gün yazınızı yazın! Gazetede yayınlanmasa dahi siz yine yazın! Yoksa kalem paslanır, zihninize ‘REKÂKET’ (kekemelik) gelir.”
Kahraman Türkiyem Millet ve Devlet olarak sen neler gördün neler yaşadın. Başka devletin tarihinde belki de 100 yılda yaşanmayan olayları biz 4 ayda yaşadık ve hala yaşıyoruz. Bir tarafta hain FETÖ’cülerin darbe girişimi bir taraftan aynı yerden emir aldığı belli olan terör örgütlerinin saldırıları ve bütün bunların rağmen Türkiye’nin “Fırat Kalkanı” operasyonuyla DAEŞ’i sınırlarından uzaklaştırması. Daha neler neler…

FETÖ’cülere ve diğer terör örgütlerine karşı halkın polisin ve vatansever askerlerin destansı mücadelesi adeta “Her Türk Asker Doğar” terimini ispat eder nitelikte. Sakın ha bu sözlerimi ırkçılıkla karıştırmayın. Bana göre “Türklük” kanla değil zihniyetle alakalıdır.
Ancak ne yazık ki Türk Halkının milli iradeye sahip çıkmak için ortaya koyduğu destansı mücadelesi, sözde dünyaya DEMOKRASİ getirmek adı altında yeni bir haçlı seferine başlayan ikiyüzlü batı tarafından kabul görmedi. Konuştuklarında insan hak ve hürriyetler, demokrasi kavramlarını dillerinden düşürmeyen batı, mesele Türkiye olunca hep 3 maymunu oynadı. Biz zaten batının “Demokrasi” anlayışını Irak’ta, Afganistan’da, Libya’da, Mısır’da ve son olarak Suriye’de gördük. Batının derdi hiçbir zaman “DEMOKRASİ” olmadı ki zaten. Onların derdi hep kendi çıkarlarına hizmet eden demokrasi anlayışıdır. Demokrasi haçlı batının bize gösterdiği şirin yüzüdür. Cemil Meriç’in sözleriyle yazımı tamamlamak istiyorum:
Bütün Kur'an'lan yaksak. bütün camileri yıksak, Avrupalının gözünde Osmanlıyız; Osmanlı, yani İslam. Karanlık, tehlikeli, düşman bir yığın!
Avrupa, maddeciliğine rağmen Hıristiyandır. sağcısıyla, solcusuyla Hıristiyan. Hıristiyan için tek düşman biziz:
Haçlı ordularını bozgundan bozguna uğraratan korkunç ve esrarlı kuvvet. Genç cüce, müselsel zilletler sonunda ihtiyar devin zaaflarını keşfeder. ahde vefa, civanmertlik, merhamet... Aşağıdan alır, hulüs çakar, yaltaklanır ve... nihayet alteder devi. Cenk meydanlarında değil, yatak odalarında kazanılan bir zafer.
Zavallı Türk aydını ... Batılı dostları alınmasınlar diye hazinelerini gizlemeye çalışır. Sonra unutur hazineleri olduğunu. Düşmanın putlarını takdis eder, hayranlıklarını benimser. Dev, papağanlaşır.