1 Temmuz 2016 Cuma

Bizi Bizle Vurdular

Senan Kazımoğlu
senan@turkata.com

28 Haziran akşamı bir haberle irkildik. 3 terörist İstanbul Atatürk Havalımanında terör eylemi gerçekleştirmişti. Sonuç 42 ölü 200 den fazla yaralı.
Akla gelen ilk soru? KİM YAPTI BUNU??? Cevapta hazır: DAEŞ İŞİD veya her neyse. Teşhisi de hemen yapıştırıyorlar “MÜSLÜMAN TERÖRÜ”. Yahu bu ne biçim Müslüman terörü ki, ölen de Müslüman öldüren de Müslüman??? Madem bu Müslüman terörü ise niye biz ölüyoruz??? Niye bizim canımız yanıyor???
DAEŞ in bir batı projesi olduğunu ve yalnız batının çıkarlarına hizmet ettiği gün gibi aşikar değil mi??? Peki kendilerine Müslüman diyenler niye hala bunu görmüyor??? Niye bu gaflet ve ihanet uykusundan uyanmiyorlar??? Niye yaptıklarının, Müslümanlara, felaketten baksa bir şey sağlamadığını idrak etmiyorlar??? Gerçi onlara kalsa onlardan başka yer yüzünde Müslüman yok.
Batı bize yapmak istediklerini DAEŞ in eliyle bize yapıyorlar. Ne yazık ki, Müslüman da buna alet oluyor. Ölen de Müslüman öldüren de. Kazanan sadece Müslümanı piyon gibi kullanan DAEŞ ve buna benzer terör örgütlerinin arkasındaki Haçlı devletleri. Bunun da tek açıklaması var CAHİLLİK. Eğer öyle olmasaydı Müslümanlar bunun bir Haçlı savaşı olduğunu ve kendilerinin de Haçlıların elinde oyuncak olduklarını anlarlardı. Maalesef biz Resulullah’tan (s.a.s) gelen dini gereği gibi yaşamıyor ve başkalarına da ulaştıramıyoruz ki bugün Müslüman evlatları terörist gurupların dolayısıyla Haçlıların oyununa geliyor. Resmen bizi bize vurduruyorlar. Ama ortada katliam var ve bu onları masum çıkarmaz!!!
Vallahi de Billahi de Tallahi de Resulullah’ın (s.a.s) getirdiği din bu değil. Kim bunlara uyarsa bilin ki, o şeytanın yolundadır. Bu Harici topluluğu hakkında söylenecek son sözü de yine 1400 yıl önce Resulullah (s.a.s) söylemiş:
Onlar Kuran’ı okuyacaklar fakat Kuran’ın tatlılığı onların gırtlaklarından öteye geçmeyecek. Onlar İslam ahalisini öldürürlerde, putların sahiplerini bırakırlar. Onlar İslam’dan, okun yaydan çıkması gibi çıkarlar. Eğer ben onların zamanına yetişmiş olsaydım Ad kavminin öldürülüşü gibi bunları öldürürdüm”

(Müslim 1064/143, Buhari 6123, 6124, Ebu Davud 4764)