12 Nisan 2016 Salı

Düşman Değirmenine Su Taşıyanlar

Senan Kazımoğlu
senan@turkata.com

Azerbaycan ordusu geçtiğimiz haftadaki 4 günlük savaşın mutlak galibiydi. Bunu hatta Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan bile itiraf etti.
Ermeni bunu itiraf etti ama gel gör ki içimizdeki Ermeniler hala bundan bile fitne fesat çıkararak siyasi rant elde etmek istiyorlar.
Evet siyasi rant bu adamların çoğu Avrupa ve Amerika destekli insanlar. Daha düne kadar “Ermeni ile barışmalıyız” diyen veya böyle diyeni kendilerine lider yapan kimseler şimdi kalkmış güya vatansever, vatan destekçisi olmuş. 
Ne mi yapıyorlar? Düşmanın işine gelecek, düşmanın değirmenine su taşıyacak ne kadar fitne fesat varsa hepsi bunlarda. Son olaylarda halk ne kadar orduyla, devletle bütünleşmişse, bunlar halkın, ordunun, bu bütünlüğünü şevkini kırmak, devlete karşı ayakalandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama şükürler olsun ki başaramıyorlar. İlk defa halk bu kadar bütün halinde hareket ediyor ve bunların damına pabuç bırakmıyor. Bütün kızgınlıkları da zaten bunun için değil mi???
Gah şehit sayısı Ermenilerin verdiği rakamlarından bile fazla gösteriyorlar, gah askerlerin şevkini kırmak için “şehit tabutları fakir evinden çıkıyor” diyorlar, gah da zenginin oğlu savaşmıyor sen niye savaşıyorsun diye propaganda yapıyorlar. İşin en acı tarafı da bunların söylediklerini ermeni siteleri bizim aleyhimize kullanıyor. Yani bilerek veya bilmeyerek Ermeni’ye hizmet etmiş oluyorlar. Bu açık-açık ihanettir.
Bu dediklerinizi doğru farz edelim  elinize ne geçecek bunlarla??? Bunlar doğru bile olsa bunları bu zamanda söylemek bu milletin birliğine balta vurmaktır. Bu millet ilk defa bu kadar birlik içindeyken bu milletin birliği size niye bu kadar rahatsız ediyor??? Yoksa sahiplerinizi mi demeliydim???
Yayın organlarınızda biri Almanya’ya diğeri Amerika’ya bakıyor. Beyler ne istiyorsunuz bu milletten??? Yeter artık düşün bu milletin yakasından.
Bu olaylar bir daha gösterdi ki sizde bu millete hiçbir zaman hayır gelmedi ve asla da gelmeyecek. SİZİN SON KULLANMA TARİHİNİZ ARTIK ÇOKTAN GEÇMİŞTİR!!!